srijeda, 15. veljače 2012.

How to create a classic Hollywood cat eye look

The perfect cat-eye liner look brings to mind those 1960's actresses that graced the silver screen.

1960's eyes make-up
Sophia Loren

I do cat eyes every day.
Eyeliner ... friend or foe? Eyeliner can be one of the best tools in your beauty arsenal, if you know how to use your weapon right. The way you should line your eyes has a lot to do with the shape of your eyes.

Applying eyeliner well takes concentration and a relaxed hand. I recommend starting with a pencil liner to get the hang of it, and possibly graduating to a liquid liner when you feel more confident. Because there are many variations of the cat-eye look, ranging from sharp, thin and pointed to fat and supersmudgy, there are as many techniques.
My cat-eye look
All you need is:

1. A steady hand. Don't even think about trying this at home if you're jacked up on coffee or in a rush. Take deep breaths and relax.

2. Black eyeliner. I'm using Bourjois eyeliners or Essence waterproof. I like this Guerlain Divinora eyeliner too - because it looks so elegant and the brush is needle sharp. Liquids rule.


3. A neutral eyeshadow -- peach or taupe. You don't want to add color to the lid or diffuse the cat eye by blending. I'm using MAC: wholesale benefit naked eyeshadow.



4. Apply Mascara or False Eyelashes.

I always wear false eyelashes.




Let's do it:
Brush the neutral shadow on entire lid. Blend this color from your lids softly up to your brow bone, as your base shadow. You may want to add a bit of subtle shimmer under the arch of your eyebrow.
 
Starting on the inside of the eye, trace the black liquid eyeliner right along your upper lash line with a steady hand. The line should be ultra-fine. The only way to create a thicker line is to go back and add another right next to the first one. By doing this, you already have a straight line to follow. (It helps to gently pull the lid out to create a straight lash line.
You want to flip the line upwards at the end toward the temple. This is a very retro look and you can go more subtle and still get some oomph.
Add a boatload of mascara to TOP LASHES ONLY. I am talking like two, maybe even three coats. You might want to either add a few false eyelashes to the outer lashes OR just add more mascara there. The longer the lashes at the outer end, the more of a cat eye you get.



Here is the result:
The look: Cat-eye


With love,


Idda van Munster


A special thanks to my friend Safet Hadzimusic for the photos.

Broj komentara: 59:

  1. Divno ti stoji tuš i baš ga fino naneseš.
    Nisam baš vješta sa šminkanjem.
    Za večeranji izlazak stavim uvijek tuš i crveni karmin.
    Sa karminima je dosta lakše ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Idda Van Munster: How To Create A Classic Hollywood Cat Eye Look >>>>> Download Now

      >>>>> Download Full

      Idda Van Munster: How To Create A Classic Hollywood Cat Eye Look >>>>> Download LINK

      >>>>> Download Now

      Idda Van Munster: How To Create A Classic Hollywood Cat Eye Look >>>>> Download Full

      >>>>> Download LINK N1

      Izbriši
  2. Eh, ali meni su problem hooded eyes pa mi dio kapka uvijek pokrije ugao oka i crta koju povučem izgleda isprekidana :(
    Ali borim se. :D
    Fotke su krasne!

    OdgovoriIzbriši
  3. Na tebi to sve lijepo izgleda, ali nisu svake oči za to. Meni je trebalo sto godina da skontam kakav tačno oblik tuša da koristim. Mozda sam jos uvijek u dilemi XD

    OdgovoriIzbriši
  4. Sjajno, moj omiljeni način šminkanja očiju + crveni ruž na usne i savršeno :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Odličan članak! Najbolji savjet koji sam prije koji mjesec pročitala za nanošenje tekućeg tuša i tuša uopće jeste da nikad, ali baš nikad ne zatežem kapak - jednom probala i nikad više, linija bude sva grbava. Ja tuš često nosim i na donjem kapku, npr. kao u ovom makeup-u: http://www.youtube.com/watch?v=4z8ijw6B9lY nekako mi bolje pristaje obliku oka. I btw, što nosiš na usnama na prvoj slici, preidvno ti stoji? :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Imenjakinjo, nemam rijeci, stvarno si prelijepa i tus ti divno stoji...

    xx :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Love the cat eye look! Flawless xo

    OdgovoriIzbriši
  8. Fantastic result!!!
    Have a nice day!

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdgovoriIzbriši
  9. I just found your blog. I must say that I love your style and that you have such a classic and beautiful face!
    Love from Sweden

    OdgovoriIzbriši
  10. nice blog. im a new follower now :)

    come and follow back
    http://chicchoolee.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  11. Fenomelan je rezultat.I meni je to omiljeni način šmikanja očiju:)
    Prelepa si stvarno i odličan blog:)

    OdgovoriIzbriši
  12. Wow, you are such a beautiful lady!! :) You cat eye is perfect :).

    OdgovoriIzbriši
  13. Prekrasna si! Al ono stvarno si savršena! Može neki tutorial za frizuru?

    OdgovoriIzbriši
  14. My favourite look! You suit is so perfectly! :) You are so pretty! :) x

    OdgovoriIzbriši
  15. I love the cat eye look! Your photos are beautiful!

    OdgovoriIzbriši
  16. these kind of eye makeup is very trendy at the moment but it's a bit hard to apply :)

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  17. great make up, I will buy a liquid eye liner tomorrow ! x

    OdgovoriIzbriši
  18. I can never make is as perfect as you did it!!! :(

    I'm following you, return love back?

    xo
    Anastasia

    OdgovoriIzbriši
  19. Perfect! :o I can do cat-eye too but not as good as you do it!


    if you like, please check my DIY Jeffrey Campbell Tick Studded Wedges.

    http://searchingforlbd.blogspot.com/2012/02/diy-jeffrey-campbell-tick-studded.html

    xx H

    OdgovoriIzbriši
  20. WOW you do the most perfect cat eyeliner I've ever seen! Have you done a post on your everyday makeup and how you acheive it/ what you use? I would love to see that!
    xXx

    OdgovoriIzbriši
  21. You've done a lovely job and pulled the look off so beautifully. Your makeup is flawless! I loved it! If you don't mind my asking, what lipstick or lip gloss were you wearing in these photos? The color is so beautiful =)

    OdgovoriIzbriši
  22. koje trepavice stavis? ja sam imala malo problema stim vise puta su otpale i tako hehe

    OdgovoriIzbriši
  23. Thanks for the tutorial. I simply adore your blog.
    I've always found that those years were super glamorous and stylish. Wish I could try it one day.

    pocket-full-of-candies.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  24. Divna si Aida...fascinantno izgledas...predivna si.
    Hvala na divnom članku...ali mene zanima koju podlogu kosristiš tj, puder, jer izgleda tako prirodno i lijepo.Zahvaljujem

    OdgovoriIzbriši
  25. До чего же хороша!))
    Aida, прихожу к Вам за вдохновением - смотрю, любуюсь и удивляюсь красоте, нежности и открытости...

    From Russia with Love Lana)

    OdgovoriIzbriši
  26. What lipstick are you wearing in the "here is the result" photo where you're looking out the window? So lovely!

    OdgovoriIzbriši
  27. U ARE SO Beautiful <3 im in the middle east and I once seen ur pic on one if the store product and i fell in luv with ur make up and ur perfect skin. anyways i hope u can talk about ur hair what product do you use and how u style it plz

    OdgovoriIzbriši
  28. I love the cat-eye but my eyes are too sensitive for makeup and especially eyeliner and mascara so I admire it from afar

    OdgovoriIzbriši
  29. This is written very well you are a very good writer. I am agree with you. Hope you will Carry own writing in the same way. Thumbs Up!

    Applying Eyeliner

    OdgovoriIzbriši
  30. Been following you for years...first on Twitter, now on Fb.....never get over how stunning you are...and you always inspire me.

    OdgovoriIzbriši
  31. Dobrý den, šťastní přátelé nového roku, je to můj rok svědectví. Zázrak se stále děje, přečtěte si mé zázračné svědectví. Nemohu ani vysvětlit, jak se to všechno stalo, funguje to jako slib Drigbinovie, velkého člověka, který Bůh zvykl přinést pravou lásku ke svému manželství s jeho kouzlem. Můj manžel podepsal rozvodový list před šesti lety poté, co kamarád navštívil náš domov. Žijeme v Marylandu v USA, po více než šest let jsme měli dvě děti společně, kvůli mým dvěma synům obětuji všechno, abych pracovala v manželství, po nějakém měsíci můj manžel přestal dělat věci tak, jak používá a kdy snažte se mu říct, že skončíme s bojem, jednoho dne se můj manžel podíval do očí a řekl, že je mezi námi. byl jsem tak překvapený, takže jsem se ho zeptal, co jsem udělal špatně, ale na straně, chtěl nový život. Miluju svého muže tolik, že jsem nemohl žít bez něj den po mé straně a moje děti mohou žít tam dál. Můj manžel odešel domů po dobu čtyř měsíců. žádné telefonní hovory nebo textové zprávy od něj. Byl jsem tak strach a plakal celý den a noc na dlaždici Jednoho dne přišel domů opil s některými doklady s ním Pokusím se s ním mluvit, ale spal, takže když spal, podíval jsem se na dokumenty, které jsem byl tak překvapen, že jsem viděla rozvodové papíry, takže jsem četl rozvodový papír a byl jsem tak šokován, že jsem viděl mé jméno na dokumentu. Následujícího dne se ho zeptám, co to znamená, ale on sám chtěl nový život sám, volal jsem ho a prosil ho, aby přestal, co dělá. že ráno přišla žena a řekla mi, že je můj manžel právník. Tak jsem ji pustil dovnitř, pak ji nechal vědět, co se děje, a ona by měla dostat právníka, ale já ji prosila, že nemám peníze nebo někoho, kdo může pomozte mi. Takže podepisuji rozvodový papír a to bylo, že v loňském roce mi starí přátelé řekli, že můj bývalý manžel nyní pracoval blízko svého domova a teď má s sebou novou ženu, rozhodl jsem se, byla. Byl jsem šokován, když jsem viděl toho stejného právníka, který jsem zíral plakat. Tvá přítelkyně mi pomohla zotavit mého manžela zpátky mi řekla o doktorovi igbinovii, jak pomáhal lidem tak chtít, tak chci domů a číst on-line blog o poradenství / rozvod, četl jsem svědectví od ženy, jménem Mary Michael, jak. Drigbinovia jí pomohla vrátit manželství zpět, nikdy jsem nevěřila kouzlu kouzel, ale rozhodla jsem se to zkusit. Takže jsem mu poslal zprávu na své e-mailové adresy doctorigbinovia93@gmail.com, před dvěma hodinami mi odpověděl, a řekla jsem mu všechno o mém manželském problému, udělal mi slib, že mi pomůže vrátit se ke mému manželovi zpět. Drigbinovia mě poučila a řekla mi, co mám dělat během těchto sedmi dnů oběda lásky kouzlo. Sleduji všechny pokyny a dělám to, co jsi mě požádal, abych se dobře ujal. Jen tři dny po lásce bylo oběd ve vzduchu, můj manžel mi zavolal neznámým číslem. Byl jsem tak překvapen, že můj manžel stále má své telefonní číslo, aby mě kontaktoval tak laskavě. Zpočátku byl můj manžel obezřetný a cítil se provinile, že mne i naše děti osamocil po mnoho měsíců, aniž bych řekl nic jiného, ​​než aby můj manžel Raymond přišel do kostela v kostele přes noc, aby se omluvil. Jsem velmi rád, že můj Farmily je na zádech, jsem vděčný za to, co mi Drigbinovia pomohla. Velmi doporučuji každému, kdo má problém s manželstvím nebo partnerem, kontaktujte jej dnes, abyste se rychle vrátili k vaší skutečné lásce.

    OdgovoriIzbriši
  32. 바카라사이트 If you are going for best contents like I do, just pay a quick visit this site all the time because it
    offers feature contents, thanks


    OdgovoriIzbriši
  33. 카지노사이트윈 This article presents clear idea for the new people of blogging, that really how to do running a
    blog.


    OdgovoriIzbriši
  34. 토토사이트 Thanks a lot for sharing this with all folks you really realize what you’re talking approximately! Bookmarked. Please also visit my website =). We can have a link change agreement between us!

    OdgovoriIzbriši
  35. 토토 Incredible post I should state and much obliged for the data. Instruction is unquestionably a sticky subject. Be that as it may, is still among the main themes of our opportunity. I value your post and anticipate more.

    OdgovoriIzbriši
  36. Just desire tto say your article is as surprising.
    The clarity in your post is simply excellent and i could
    assume you’re an expert on this subject.
    Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming
    post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work. 휴게텔

    OdgovoriIzbriši
  37. These type of articles keeps the users interest in the website. I found this one pretty fascinating and it should go into my collection. I am Impressed. Please keep going to write more content… 온라인경마

    OdgovoriIzbriši

  38. I was diagnosed as HEPATITIS B carrier in 2013 with fibrosis of the
    liver already present. I started on antiviral medications which
    reduced the viral load initially. After a couple of years the virus
    became resistant. I started on HEPATITIS B Herbal treatment from
    ULTIMATE LIFE CLINIC (www.ultimatelifeclinic.com) in March, 2020. Their
    treatment totally reversed the virus. I did another blood test after
    the 6 months long treatment and tested negative to the virus. Amazing
    treatment! This treatment is a breakthrough for all HBV carriers.

    OdgovoriIzbriši
  39. Seriously plenty of awesome advice!
    This was an outstanding blog post. I loved it. I’ll be back to read more. Thanks !

    my web page; 카지노사이트
    (mie)

    OdgovoriIzbriši
  40. I am sure this article has touched all the internet viewers, its really really
    pleasant piece of writing on building up new website. cab토토



    OdgovoriIzbriši
  41. One evening, i was reading a blog of how so many people got this blank card online when i was trying to search for a new job, but it didn't seem clear to me so i ignored. Three days later, i was so surprised to see a comment by my cousin on how he got the blank card worth Thousand Dollars and without hesitation i gave him a call to come over to the house to tell me more about the card and he told me that its a miracle that i needed to per-take. He gave me the email address of the hackers and i contact them for the card and they responded and told me all the procedures and terms of the card which was also what my cousin told me, i agreed and completed their requirement to get the card. Four days later, i heard knock on my door an behold was the courier agent who brought the parcel to my house and today i am rich and i thank God to this hackers and to my cousin brother who lead me to them. It might sounds odd but you can get yours via email: darkwebcyberhackers@gmail.com OR darkwebcyberhackers@yahoo.com or WhatsApp: +18033921735

    OdgovoriIzbriši
  42. From some point on, I am preparing to build my site while browsing various sites. It is now somewhat completed. If you are interested, please come to play with 토토사이트!!


    OdgovoriIzbriši
  43. I am very impressed with your post because this post is very beneficial for me and provide a new knowledge… 스포츠토토

    OdgovoriIzbriši
  44. Its an amazing website, really enjoy your articles. Helpful and interesting too. Keep doing this in future. I will support you. 슬롯머신

    OdgovoriIzbriši
  45. This is very interesting, You're a very skilled blogger. I've joined your feed and look forward to seeking more of your great post.
    토토
    온라인카지노
    카지노사이트

    OdgovoriIzbriši
  46. We are really grateful for your blog post. You will find a lot of approaches after visiting your post. Great work. Feel free to visit my website; 국산야동

    OdgovoriIzbriši
  47. Great article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing.

    야설
    립카페
    횟수 무제한 출장
    타이마사지
    온라인카지노

    OdgovoriIzbriši
  48. Hello There. I found your blog.This is an extremely well written article.
    I’ll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. 카지노사이트

    OdgovoriIzbriši
  49. It’s impressive that you are getting thoughts from this piece of writing as well as from our discussion made at this time. 온라인카지노

    OdgovoriIzbriši
  50. Extremely overall quite fascinating post. 보증업체 I was searching for this sort of data and delighted in perusing this one.

    OdgovoriIzbriši
  51. Přečtěte si prosím a také kontaktujte Dr. Sunny, pokud potřebujete silné kouzlo lásky k vyřešení vašeho rozpadlého vztahu.
    Když jsem byla v šestém měsíci těhotenství s druhým dítětem, rozvedla jsem se s manželem. Od početí našeho prvního dítěte jsme se neustále hádali a hádali, ona už od něj nemilovala žádnou lásku ani důvěru, tak se se mnou rozvedl. A celou tu dobu jsem zkoušel všechny různé prostředky, jak ho dostat zpět, také jsem vyzkoušel několik různých kouzelných kol v zemi mého bydliště, ale žádné z nich mi Toma nedokázalo vrátit. Byl to pouze Dr. Sunny, kdo zaručil naléhavé seslání kouzla na 48 hodin a ujistil mě, že můj manžel bude znovu se mnou. Píši vám, abych vám poděkoval a poděkoval za to, že dodržíte své sliby a že jste použili svou nadanou a velkou sílu, abyste ho přivedli zpět domů. Byl jsem nadšený, když jsem věděl, že se specializujete na slučování milenců. Děkuji vám, pane, že jste mi pomohl v nejhorších časech mého života, že jsem byl tak skvělý kouzelník a že mi dal kouzlo lásky, které mi přineslo tolik radosti v mém manželství. Můj manžel je zpět a já slibuji, že už mě nikdy neopustím. Pokud pochybujete o jeho schopnostech, věřte mi. Měl bys mít šanci. Vyplácí se to způsoby, které jste si ani nedokázali představit. Pokud jste právě teď silnější a potřebujete silné a naléhavé kouzlo lásky, které by přivedlo zpět vaše laskavé kontaktování Dr. Sunny, právě teď je jediná odpověď, jak obnovit váš rozpadlý vztah nebo manželství. drsunnydsolution1@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348082943805. Děkuji.

    OdgovoriIzbriši